BEHANDELINGEN


HAND TREATMENT

 

Een hand treatment is een uitgebreide manicure waarbij de natuurlijke nagels in vorm worden gevijld en heeft u de optie om de nagels eventueel te polijsten, ook worden alle onzuiverheden rondom de nagels verwijderd door middel van een electrische vijl. De dode huidcellen op uw handen worden verwijderd met een handscrub, vervolgens word de behandeling afgesloten met een verzorgende nagelriem olie en een heerlijke handcréme/massage.

Duur van behandeling: 60 minuten

Kosten: € 30.00


NN TREATMENT - BIAB

 

De trend op nagelgebied is momenteel zo natuurlijk mogelijk. Kort en strak!

Bij een NN treatment worden de natuurlijke nagels in de gewenste vorm gevijld, vervolgens worden alle onzuiverheden rondom de nagel uitgebreid verwijderd door middel van een russische manicure. Daarna word de biab aangebracht op de nagelplaat. Door de flexibiliteit van deze gel, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagels volgen zonder dat er breuken plaatsvinden. Het product verzadigd ook de eerste 5 lagen van de nagelplaat, wat zorgt voor stevige natuurlijke nagels, dit voorkomt breuken en splijtnagels. Na elke behandeling worden de nagels sterker! Omdat het product ook self-pinchend is, zal het de nagelplaat transformeren naar een natuurlijke C-curve,waardoor de nagel slanker oogt. De behandeling zal worden afgewerkt met een verzorgende nagelriem olie en een handcréme/massage.

 

Belangrijke punten:

• Er kunnen geen verlengingen gedaan worden met een biab behandeling.

• De maximale lengte is dat de nagels net de vingertoppen gaan bedekken. Bij elke behandeling worden de nagels terug ingekort. 

• De biab collectie bestaan enkel alleen uit nude kleuren.

• Bij het stoppen van de treatment zullen uw nagels weer hun oude vorm met de tijd aannemen.

Duur: 100 minuten

Kosten: € 50.00

 GELCOLOR

 

Geen kunstnagels maar wel mooie en verzorgde nagels die er natuurlijk uitzien? Gelcolor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Deze treatment is perfect als je geen tijd hebt om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor een gelcolor treatment.

Omdat de gelcolor wordt verstevigd met een rubberbase blijft je favoriete kleur ongeveer 3 weken perfect glanzend zitten.

Bij een gelcolor treatment worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld, vervolgens word er een basis manicure uitgevoerd. Daarna word er de gekozen kleur gelcolor op de nagel aangebracht. De behandeling word afgesloten met een verzorgende nagelriem olie.

Duur: ongeveer 90 minuten

Kosten: € 33.00


NAIL EXTENSIONS

 

Kunstnagels zijn de perfecte oplossing om korte nagels langer te maken, en voor nagels die snel afbreken en splijten.

Bij een kunstnagel behandeling worden uw nagels geanalyseerd en uw wensen besproken, daarbij zal ik uw adviseren over een geschikte lengte, let wel, bij ons in de salon word er alleen een maximale lengte van 1 cm over de vrije top van de vinger gemodelleerd, langer zullen wij helaas niet gaan plaatsen.

Vervolgens zullen alle onzuiverheden worden verwijderd rondom de nagelplaat, en zullen de nagels voorbereid worden om verlengd te worden door middel van een sjabloon of een tip.

Wij gebruiken hiervoor een acryl-gel of een hard gel om de nagel verder op te bouwen. Daarna zal de gekozen gelcolor aangebracht worden, en word de behandeling afgesloten met een verzorgende nagelriemolie.

Na ongeveer 2 tot 3 weken, afhankelijk van de nagelgroei, ontstaat er een “uitgroei” bij de nagelriemen. Hierbij kloppen de verhoudingen van de kunstnagels niet meer en is het tijd voor een bijwerkingen rond de 3 of 4 weken.

(LET OP : bij iedereen is de nagelgroei anders, bij de één groeien de nagels sneller als bij de ander)

 

Duur: 180 minuten

Kosten: € 60,-