KUNSTNAGELS

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Gel is een stroperige substantie waarmee een natuurlijke nagel kan worden verstevigd,of verlengd. Door middel van een LED-lamp zal de gel uitharden op de nagel. Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel,en kunnen mooi dun afgewerkt worden. Omdat de natuurlijke nagel onder het kunstproduct gewoon doorgroeit worden de kunstnagels om de 3-4 weken bijgewerkt, om overbelasting en schade van de natuurlijke nagel te voorkomen. Het uitstellen van bijwerken is daarbij zeer schadelijk voor jouw eigen nagels.

Ook kunt u ervoor kiezen om kunstnagels met de nieuwe revolutunaire acrylgel te laten zetten, acrylgel heeft de flexibiliteit van gel en hardheid van acryl.

**wij zetten geen kunstnagels op bijtnagels (zie de rubberbase behandeling)

Om ervoor te zorgen dat iedere klant met een prachtig eindresultaat de salon verlaat nemen mijn behandelingen meer tijd in beslag dan gemiddeld.

Ons motto is dan ook: kwaliteit vraagt tijd!

Dit heeft verschillende redenen:

MANICURE

Bij elke nagel behandeling word een manicure behandeling uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat er dichter bij de nagelriemen kan worden gewerkt. Hierdoor is de uitgroei minder snel zichtbaar.

OP MAAT

Bij een nieuwe set worden de natuurlijke nagels verlengd waarbij de sjablonen op maat worden geknipt per vinger, zodat deze zo goed mogelijk aansluiten op de natuurlijke nagelplaat waardoor je een perfecte c- curve krijgt die zorgt voor extra stevigheid, en maakt de nagel slanker.

STRAK LAKKEN

Wij focussen op een zo goed mogelijke afwerking. De nagels worden prachtig gelakt tegen de nagelriemen zodat de uitgroei minder snel zichtbaar is.

 


GELCOLOR BY OPI

De favoriet in de salon! GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat

 

Waarom GelColor by OPI?

 • Lang houdende kleur met intense hoogglans
 • Blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
 • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
 • Direct droog, dus geen beschadigingen
 • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
 • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op je teennagels
 • Ruime keuze uit OPI's bestsellerkleuren
 • Wordt bliksemsnel aangebracht door je GelColor by OPI specialis
 • Te combineren met een rubberbase behandeling voor extra stevigheid als u zwakke nagels/splijtnagels van uzelf heeft

 


RUBBERBASE BEHANDELING

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.

Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat (platte nagels), omdat je met de rubberbase een bolling kan maken op de natuurlijke nagel waardoor de nagel verstevigd wordt (Dit voorkomt het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord). Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden je eigen nagels sterker door de bolling. Ook is deze gel selfpinchend. Dat wil zeggen dat je natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, wel in een c curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels.

Een rubberbase behandeling is aan te raden als u van uzelf zwakke nagels heeft of last heeft van splijtnagels, waardoor de Gelcolor by OPI niet goed blijft zitten. Deze combinatie kunt u dus boeken met een Gelcolor by OPI behandeling voor extra stevigheid en een iets langere houdbaarheid.

De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden, enkel als er bijvoorbeeld 1 nageltje wat koter is dan de rest.

Omdat de natuurlijke nagel onder de rubberbase gewoon doorgroeit worden de nagels ongeveer om de 3 weken bijgewerkt, om overbelasting door de groei van de bolling en schade van de natuurlijke nagel te voorkomen.

** dit is een ideale behandeling voor de nagelbijters om de nagels te laten groeien tot de gewenste lengte of een langere basislengte voor een kunstnagel behandeling.


ELLEEBANA LASHLIFT

Elleebana One Shot Lashlift is de hotste trend in de wimperindustrie!

Het Australische merk staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche.
Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk uw klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle wimpers en “overkrulde” wimpers.

Deze formule is vooruitstrevender dan elk ander systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk 8 weken! De formule voedt óók zodat de wimpers hun gezonde conditie behouden.

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

 • Snelste inwerktijd van gemiddeld 10 minuten en formaldehyde-vrij
 • Geen gebruik van klemmen, schildjes en pads
 • Makkelijk en hygiënisch in gebruik vanwege single use sachets, geen product verspilling
 • Resultaat van 6 tot 8 weken
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
 • Minimale nazorg! Zwemmen, douchen, zweet, sporten en make-up geen probleem!
 • Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
 • Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen
 • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
 • Niet getest op dieren
 • Niet schadelijk
 • EU approved