KUNSTNAGELS

Het gebruik van zowel gel als acrylgel is een goede methode om de nagels te verlengen, verharden of te modelleren. Beide methodes hebben vergelijkbare eigenschappen, maar mensen hebben vaak hun eigen voorkeur waarom ze voor gel of acrylgel kiezen. Beide zijn in elk geval een goede optie voor iedereen die elegante, mooie nagels wilt. Bij Laque streven we ernaar om een zo natuurlijk mogelijk dunne kunstnagel te maken.

 

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Gel is een stroperige substantie waarmee een natuurlijke nagel kan worden verstevigd,of verlengd. Door middel van een LED-lamp zal de gel uitharden op de nagel. Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel,en kunnen mooi dun afgewerkt worden. Omdat de natuurlijke nagel onder het kunstproduct gewoon doorgroeit worden de kunstnagels om de 3-4 weken bijgewerkt, om overbelasting en schade van de natuurlijke nagel te voorkomen. Het uitstellen van bijwerken is daarbij zeer schadelijk voor jouw eigen nagels.

Ook kunt u ervoor kiezen om kunstnagels met de nieuwe revolutunaire acrylgel te laten zetten, acrylgel heeft de flexibiliteit van gel en hardheid van acryl. Acrylgel is bovendien duurzaam. Deze nagels gaan lang mee en zijn minder kwetsbaar, vandaar dat er ook vaker wordt gekozen om met deze methode te werken. Ook hier wordt door middel van een LED-lamp de acrylgel uitgehardt. De acrylgel is niet hetzelfde als de gewone acryl daar wordt namelijk nie tmee gewerkt in de salon.

**wij zetten geen kunstnagels op bijtnagels (zie de BIAB behandeling)

In de salon streef ik naar de beste kwaliteit op elk gebied. Doordat ik focus op een zo goed mogelijke afwerking en service, vraagt mijn werk ook meer tijd dan de doorsnee nagelsalon. Zo wil ik ervoor zorgen dat iedere klant met een prachtig eindresultaat de salon verlaat.

Mijn motto is dan ook: kwaliteit vraagt tijd!

Dit heeft verschillende redenen:

MANICURE

Bij elke nagel behandeling word een manicure behandeling uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat er dichter bij de nagelriemen kan worden gewerkt, zodat de uitgroei minder snel zichtbaar is.

STRAK LAKKEN

Met de focus op de afwerking, wordt er strak tegen de nagelriemen gelakt, zodat wederom de uitgroei minder snel zichtbaar is, met een gelcolor op het kunstproduct.

 

 

 


GELCOLOR BY OPI

De favoriet in de salon! GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat

 

Waarom GelColor by OPI?

  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op je teennagels
  • Ruime keuze uit OPI's bestseller kleuren
  • Wordt bliksemsnel aangebracht door je GelColor by OPI specialis
  • Te combineren met een rubberbase behandeling voor extra stevigheid als u zwakke nagels/splijtnagels van uzelf heeft

 


THE GEL BOTTLE BIAB BEHANDELING

BIAB is een flexibele bouwgel van het merk The Gel Bottle. Er wordt met dit product enkel op korte nagels gewerkt. Het product is extreem zelf levellend, waardoor er maar een kleine hoeveelheid van gebruikt hoef te worden om een mooie strakke nagel mee op te bouwen zonder na te vijlen. Ook is het product self pinchend, wat op termijn de nagelplaat transformeert door deze een c-curve te geven, wat uiteindelijk oogt als een mooie slanke nagel. Doordat dit product flexibel is, net zoals de natuurlijke nagel dat ook is, volgt het alle bewegingen op van de natuurlijke nagel. En dat is het mooie van de BIAB, je kan het heel mooi dun aanbrengen, zodat de natuurlijke nagel mooi verstevigd wordt, en omdat het product de bovenste 5 lagen verzadigd ga probleem nagels tegen zoals splijtnagels oftewel onychoschisis.

Deze bewerkingen blijven alleen tot stand zolang de klant de behandeling blijft doen,want als eenmaal de klant stopt met de behandeling gaan de nagels weer terug naar hun oorspronkelijke natuurlijke staat, de c-curve verdwijnt en de splijtnagels zullen op den duur weer terug keren.

Het is aan te raden de behandeling om de 3-4 weken bij te werken, dit natuurlijk om de zichtbare uitgroei, de nagels worden telkens korter gevijld, want als je lange nagels verstevigd met een flexibele gel gaan ze vroeg of laat inscheuren bij de smile-line.

Deze behandeling is echt ideaal voor de vrouw die altijd mooie verzorgde korte nagels wilt hebben, de BiAB zijn er alleen in neutrale/nude kleuren.

** dit is een ideale behandeling voor de nagelbijters om de nagels te laten groeien tot de gewenste lengte of een langere basislengte voor een kunstnagel behandeling. In het begin moeten nagelbijters om de 2 weken terug komen om het bij te werken.